Ograda za enterijer

Dekoracija unutrašnjih prostorija Vašeg doma, stambenih zgrada i poslovnih prostorija.

Ograda za eksterijer

Dekoracija balkona, terasa, stepeništa, dvorišta.

Police od inoksa

Visoko kvalitetne police od inoksa.

Poštansko sanduče

Visokokvalitetno poštansko sanduče od inoksa. Poštansko sanduče koje neće zarđati i koje će Vas dugo služiti.

Hidroforske boce

Visokokvalitetne boce od inoksa. U ponudi imamo boce sledećih zapremina: 90, 130, 150, 180 litara, Specijalnim zahtevom možemo da izradimo od 500 i 550 litara. Boce su zaštićene metodom toplog cinkovanja.

Proizvodi prema zahtevu kupca

Možemo da izradimo proizvode koji nisu u stalnoj ponudi.

Osnovan kao mala trgovinska radnja za trgovinu vodovodnim materijalom 1998 godine. Naša porodična firma je prošla kroz različite faze razvoja u kojim smo pokušavali da je unapredimo i da ostvarimo našu viziju u poslovanju da uvek nastojimo da donesemo nešto novo i inovativno našim klijentima. Od 2001 godine počinjemo sa proizvodnjom posuda za hidrofore, bojlera i kupatilske sušače, da bi 2007 godine na osnovu naših iskustava iz proizvodnje i u razgovorima sa potencijalnim klijentima odlučno se upustili u proizvodnju ograda, gelendera, kapija od inoksa. Mi smo u isto vreme krenuli u nabavku odgovarajuće opreme i mašina koje se koriste u tom proizvodnom procesu kako bi sebi olakšali posao a našim klijentima mogli da ponudimo bezprekoran proizvod, a sve u skladu sa našim motom poslovanja KVALITET KOJI SE VIDI.

Da bi zadržali kvalitet proizvoda, naša obaveza je da taj proces uvođenja novih tehnologija i procesa rada. U periodu 2014 i 2015 godine opremali smo proizvodnju sa najnovijom CNC tehnologijom,

Danas možemo našim sadašnjim i budućim klijentima da ponudimo vrhunski kvalitet usluga u obradi metala, limova i cevi u našem mašinskom parku. U početku je proizvodnja bila u 50m2  a sada se prostiremo na 700m2.

Naš mašinsi park:

  • AMADA CNC štanc mašina.
  • Durma ADR 175 CNC presa za savijanje limova.
  • DURMA VS 3006 CNC makaze za sečenje limova.
  • HEBO RBV 12 mašina za perforacija cevi.
  • TUBOMAT NC mašina za savijanje cevi
  • DURMA PBH 60 CNC trovaljak

Ukratko to smo mi, i nismo stali naš moto ostaje uvek nešto novo, ali ne po svaku cenu , ali po svaku cenu to mora ostati KVALITET KOJI SE VIDI.